Varor och tjänster i Kilsbergskanten

OBS! Är du en företags- eller föreningsmedlem skicka in en kort beskrivning av vad du erbjuder plus en bild!

I Kilsbergskanten finns många erbjudanden. Boka massage, naprati och träning. Handla trädgårdsprodukter,  färg, ekologiskt lamm mm.

Astas Ullrike
Svensktillverkade ekologiska kläder till vardags och fest, för hela familjen
Underbart mjuk och skön merinoull i glada färger
Besök eller klädvisning efter överenskommelse
Astrid Malmgren Larsson – sömmerska och designer
>>>Läs mer
Kollektion Ändamål
Av jord
Av jord tillverkar och säljer Färg i påse för en lättmålad och vacker äggoljetempera. Färgen är helt utan farliga kemikalier och kan målas på alla typer av underlag. I Ekofärghuset i Vekhyttan finns även tillbehör och inredning.
>>>Läs mer
Hallagården och Dalbo Angora
Hallagården och Dalbo Angora erbjuder spinnkurser, maskinstickningskurser, klippkurs och kurser i ullära. Vår ideologi är att ta vara på den svenska ullen från våra egna djur på gården. Alpacka-, angora-, mohair- och får-ull.
Vi säljer spinnrockar, kardmaskiner och spinntillbehör. Vi säljer även garn, både handspunnet och maskinspunnet, stick-set och färdiga produkter. Besök gärna oss och våra djur!
>>>Läs mer
Hammarverket
♥ Trädgårdsplanering/design ♥ Rådgivning
♥ Trädvård ♥ Landskapsvård ♥ Plantering, skötsel & underhåll
♥ Kurser ♥ Föredrag ♥ Finsnickeri ♥ Handelsbod.Stina Hammar: landskapsingenjör, naturbrukslärare, trädgårdsmästare
Pierre Hammar: finsnickare
>>>Läs mer
Kvistbro Träverkstad
Fönsterrenovering – allt från kittning och målning till att laga skadat trä! Med rätt material och metoder renoverar jag dina fönster så de behåller sin karaktär.
Jag åtar mig även snickeriuppdrag på beställning såsom möbler, inredning och bruksföremål.
>>>Läs mer
Hedvig klär om möbler
Jag heter Hedvig Mott och har i över 20 år arbetat som tapetserare och kursledare i möbeltapetsering. Jag klär och stoppar om alla typer av möbler. Jag syr även upp gardiner och tillverkar båtdynor. Jag säljer möbeltyger, stoppningsmaterial och specialverktyg och sedan 17 år tillbaka bedriver jag även kursverksamhet i min ateljé.
>>>Läs mer
Eliasons hälsa och utbildningAnn-Sofi och Magnus Eliason driver Eliasons Hälsa och Utbildning. Här hittar du verksamheterna Naprapatjouren, Massageskolan, Personalhälsan och Ängsgården evenemang. Visionen är att skapa en motvikt till människors allt onaturligare och ohälsosammare liv. Utan pekpinnar.
naprapatjouren(a)outlook.com
>>>Läs mer
Tant Grön
Härliga blommor, vackra krukor, kreativt pysselmaterial, hjärtliga presenter, smycken, kläder och väl utvalda inredningsdetaljer för både inne och ute!Njut av gott kaffe, läckra kakor och lyxiga smörgåsar inne i fikaorangeriet bland pelargoner, fikon och mognande citroner.
>>>Läs mer
Design by folia
Shopen drivs av Ida Mangsbo och Elin Julin som älskar att designa och skapa nya saker av gammalt material med en historia. Exempel på vad vi tillverkar är våningskakfat av gammalt porslin, tunna betongfat och betongkrukor, prydnader vikta av gamla böcker etc.
>>>Läs mer


Finansiering

Upprustningen av Navet finansieras med Leadermedel samt bidrag från Lekebergs sparbank och Stena Renewable.

Hitta hit

Du kan ta dig till Kilsbergskanten med t.ex. tåg, buss, bil, häst, kanot eller cykel.

Buss: Till Lekhyttan. Se Länstrafikens hemsida för turer.Ta eventuellt cykeln med på bussen (om länstrafiken så tillåter)!

Tåg: Åk tåg till Örebro resecentrum varifrån anslutande bussar går.

Karta, se Google Maps Om du inte använder denna länk; gå in på Google Maps och skriv Kilsbergskanten i sökrutan.