Besöksmål i Kilsbergskanten

OBS! Är du en företags- eller föreningsmedlem skicka in en kort beskrivning av vad du erbjuder som besöksmål, t.ex. en butik, verkstad, museum, byggnad etc plus en bild!

Besök en hyttruin, utsiktsplats, en skogstjärn eller en 1700-talsgård i en gammal hyttby och de många små butikerna i Kilsbergskanten!

Hallagårdens djurpark
Hallagårdens djurpark med många ulliga djur såsom allmogefår, angorakaniner, alpackor och angoragetter. Samt ankor, gäss, dalmatinerkaniner och minigrisar. Utställning med ull, garn och produkter.
Öppet onsdag-söndag 12.00-17.00. Inträde 20:-
>>>Läs mer
Återbruk, inredning & designFyra Systrars vision är att skapa och dela med sig av goda tankar och vackra ting. Allt ifrån handplockade möbler och  finurlig re-design till egenproducerade inredningsdetaljer med personlig stil. Läshörna och café med hembakat. Välkommen till det gamla missionshuset i Mullhyttan!
>>>Läs mer

Tant Grön
Handelsträdgård & butik med café
Härliga blommor, vackra krukor, kreativt pysselmaterial, hjärtliga presenter, smycken, kläder och väl utvalda inredningsdetaljer för både inne och ute!Njut av gott kaffe, läckra kakor och lyxiga smörgåsar inne i fikaorangeriet bland pelargoner, fikon och mognande citroner.
>>>Läs mer

 

Finansiering

Upprustningen av Navet finansieras med Leadermedel samt bidrag från Lekebergs sparbank och Stena Renewable.

Hitta hit

Du kan ta dig till Kilsbergskanten med t.ex. tåg, buss, bil, häst, kanot eller cykel.

Buss: Till Lekhyttan. Se Länstrafikens hemsida för turer.Ta eventuellt cykeln med på bussen (om länstrafiken så tillåter)!

Tåg: Åk tåg till Örebro resecentrum varifrån anslutande bussar går.

Karta, se Google Maps Om du inte använder denna länk; gå in på Google Maps och skriv Kilsbergskanten i sökrutan.